Avís legal

L’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, en endavant Ajuntament de Sant Cugat, és el titular del domini xarxafembarri.santcugat.cat, un lloc web a disposició de qualsevol usuari o usuària amb la finalitat de facilitar informació general sobre les activitats i projectes comunitaris desenvolupats en el barri Monestir – Sant Francesc de la ciutat de Sant Cugat.

Tots els signes distintius, marques, noms comercials, continguts (textos, gràfics, imatges, fotografies, programari, enllaços i altres continguts audiovisuals o sonors i codis font), estructura, disseny i forma de presentació dels elements i qualsevol altra informació que aparegui en aquest lloc web són propietat de l’Ajuntament de Sant Cugat i estan protegits pels drets de propietat industrial i intel·lectual.

És prohibida la reproducció, transformació, distribució, comunicació pública i, en general qualsevol altra forma d’explotació dels elements referits en l’apartat anterior sense autorització expressa de l’Ajuntament de Sant Cugat. S’autoritza la impressió i descàrrega d’extractes dels continguts d’aquest lloc web únicament quan es realitzin per a ús personal i privat.

En aquest lloc web es proporcionen diversos enllaços a altres pàgines web independents, que no pertanyen a l’Ajuntament de Sant Cugat, amb l’objectiu de facilitar l’accés a altres fonts d’informació relacionades amb aquesta organització municipal i amb respecte dels drets de propietat intel·lectual que, si escau, puguin correspondre als seus autors. No obstant, l’Ajuntament de Sant Cugat no assumeix cap responsabilitat derivada de les connexions o els continguts d’aquests enllaços. Així mateix, l’establiment d’enllaços al lloc web xarxafembarri.santcugat.cat, prèvia sol·licitud i autorització d’aquest, haurà de respectar els drets de propietat intel·lectual de titularitat municipal.

Les persones usuàries s’abstindran d’emprar mitjans que puguin suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistemes de seguretat que puguin estar instal·lats i que comportin un risc o dany o inutilització d’aquest lloc web i/o els seus continguts.

L’Ajuntament de Sant Cugat no es responsabilitza del possible ús inapropiat que tercers realitzin d’aquesta pàgina web, ni del contingut, resultat de la traducció automàtica de Google i actualització de la informació que prové d’altres persones físiques o jurídiques i que consti al lloc web o a la que es remeti a partir d’ enllaços o altres sistemes. Els continguts proporcionats a través d’aquesta pàgina web tenen caràcter merament informatiu, per la qual cosa l’ús que d’aquests pugui fer-se i les eventuals conseqüències, danys o perjudicis que poguessin derivar-se, són de l’exclusiva responsabilitat de l’usuari o usuària.

L‘Ajuntament de Sant Cugat no assumeix cap responsabilitat per danys i perjudicis de tota naturalesa que es puguin ocasionar per l’ús d’enllaços, directoris i eines de recerca, que permeten accedir a llocs web pertanyents i/o gestionats per tercers així com de la presència de virus o altres codis maliciosos en els continguts que puguin produir qualsevol tipus de danys en el sistema informàtic, documents electrònics o fitxers de les persones usuàries.

L’Ajuntament de Sant Cugat es reserva el dret d’exercir les accions legals que consideri oportunes derivades de qualssevol us il·lícit per part de tercers dels continguts de la seva pàgina web.

Les Galetes de Sessió

Una galeta -comunament coneguda com “cookie”– és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s’utilitzen per diferenciar un usuari d’un altre i per passar informació d’una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d’un únic usuari.

A l’Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d’usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts.

Aquestes galetes que s’anomenen de sessió no es poden desactivar i s’esborren al tancar el navegador.

Cessió de dades

Pel fet que vostè accedeix, consent expressament que les seves dades de caràcter personal siguin incloses en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Sant Cugat, vinculat a un tractament la finalitat del qual és portar a terme la gestió i seguiment de la demanda d’informació de les activitats organitzades per a la cohesió i inclusió social de barris.

L’ Ajuntament de Sant Cugat, amb el número de NIF. P-0820400 J, ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la seva alteració i pèrdua i el tractament o l’accés no autoritzats, amb què es compleix amb el que estableix el Reial Decret 994/1999 que s’escau en el Reglament de Mesures de Seguretat, així com amb la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i Garantia de drets digitals (LOPDGDD)

Per eliminar la vostra informació

Si ha remés un correu electrònic i desitja eliminar la seva adreça de correu de la nostra Base de Dades, escrigui’ns un missatge a xarxafembarri@santcugat.cat indicant a l’assumpte ESBORRAR i la seva adreça serà donada de baixa.

Per rebre informació addicional

Si desitja rebre informació addicional o exercir qualsevol dels seus drets pot fer arribar un correu electrònic a xarxafembarri@santcugat.cat

Segons la LSSI-CE (Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i Garantia de drets digitals (LOPDGDD) pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació de les seves dades personals mitjançant la remissió d’un escrit dirigit a Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, Atenció Ciutadana, Plaça de la Vila, 1, 08172 Sant Cugat del Vallès, indicant “Ref. Protecció de dades” o bé exercir el seu dret a través de la Seu Electrònica. Per a més informació consulteu la pàgina web: https://www.santcugat.cat/politica-privacitat