maria llunell
maribel ayala

Maria Llunell i Maribel Ayala

Associació de Gent Gran de Sant Cugat del Vallès

La Xarxa és excepcional perquè vius molts moments de barri

Estem a l’Associació de Gent Gran de Sant Cugat del Vallès, ubicat a la Residència de Sant Cugat (del carrer Santa Rosa). Ens diem Maria Llunell i Maribel Ayala, ens dediquem a promoure activitats per a la Gent Gran i vam arribar a la Xarxa fa quatre anys. Som persones actives a qui ens agrada fer coses, sobretot les que impliquen tenir tracte amb la gent, els amics i el barri. Ens agrada sortir a caminar, estar amb la família i passar temps amb altres persones.

El barri és com un poble, la majoria de gent ens coneixem i això dona un caràcter molt especial al nostre entorn. La Xarxa és excepcional perquè et permet viure molts moments de barri. La gent ens atura i ens pregunta quan farem una o altra activitat, i tothom gaudeix de les activitats i projectes que fem a la Xarxa. Això és emocionant.

Des de la Xarxa, els projectes que fem són molts macos, fem activitats com ara jornades, tallers i xerrades, i també fem activitats festives. Per a nosaltres, les activitats nadalenques són les més especials perquè són esdeveniments que reuneixen tota la família.