patricia lepe

Patrícia Lepe

Tècnica municipal de suport a la Xarxa

Les reunions de carmanyola han estat tot un descobriment!

Soc la Patrícia Lepe i participo coordinant el treball de la Xarxa. Treballo colze a colze amb la gent del barri! M’agrada escoltar la gent i conèixer les seves històries i inquietuds. Per altra banda, quan tinc una estona, m’agrada fer treballs manuals! Fer costura, pintar, muntar i desmuntar coses… tot i que de vegades no puc tornar-les a muntar! ☺

La vida ha fet que tingui una feina molt maca, què és organitzar activitats per als barris del Monestir i de Sant Francesc i enxarxar persones per fer accions que contribueixin al benestar dels veïns i veïnes. De fet, vaig tenir la sort d’arribar uns quants dies abans de la constitució de la Xarxa. El barri es caracteritza per la seva vida al carrer, per ser molt acollidor i alegre, i per la seva diversitat cultural. La diversitat cultural és un aspecte que m’encanta!

Els moments més animats de la Xarxa són les reunions de carmanyola, de tupper, com en diem a la Xarxa. Com que a algunes persones que participen en la Xarxa els és difícil reunir-se a la tarda, vam idear fer algunes reunions a l’hora de dinar. Així, mentre dinem de carmanyola, anem treballant; compatint idees, prenent decisions, etc. Són moments molt macos perquè a banda de treballar i dinar, compartim! Les reunions de carmanyola han estat tot un descobriment!