rebeca galán

Rebeca Galán

Gilgal Solidari

La meva família és del barri i jo treballo aquí perquè el meu barri és casa nostra

Hola! Soc la Rebeca, una persona molt social i empàtica, amb ganes de compartir i generar un punt d’optimisme allà on puc. De fet, la gent em veu com una persona propera en qui es pot confiar. A més, m’agrada moltíssim la història i la filosofia, el cinema, el teatre i la música, que forma part de la meva vida i la meva formació.

Estic a la Xarxa des del seu inici. La meva família és del barri i jo treballo aquí perquè el meu barri és casa nostra 😊. Del barri, m’agrada l’orgull de la gent per la seva història i la diversitat de les persones. Aquí la gent es coneix, se saluda i sap el que passa al seu entorn. A més, tenim un comerç de proximitat real, i els comerciants coneixen el veïnat. Tenim places i espais molt macos, d’entre els quals jo destacaria la plaça d’en Coll, la plaça Sant Francesc i l’avinguda Cerdanyola. Per aquests carrers ha crescut i ha jugat la meva filla! Els mateixos carrers on jo desenvolupo la meva tasca quotidiana.

A la Xarxa hem viscut grans moments: dinars junts, trobades informals al Caracas o al carrer… I si tanco els ulls m’envaeix la melancolia. I és que som una família d’amics. La Xarxa és una experiència brutal en tots els àmbits.