xavi asensio

Xavi Asensio

Cogestor de l’hort del barri

El barri està en constant evolució i renovació

Estic molt compromès amb el barri i la Xarxa, vaig ser un dels seus membres des de l’inici com a representant de l’Aula de So, però ara ho faig com a membre del grup Gestor de l’Hort del barri. Em dic Xavi Asensio i em preocupa l’entorn en tots els seus aspectes i en totes les seves capes, familiar, barri, ciutat i país. Diuen que soc tossut, però no sé per què. De mi puc dir que m’agrada parlar, escoltar música, fer manualitats i el bricolatge.

Després d’estar amb l’Aula de So, he continuat col·laborant en aquelles coses en què estava implicat. M’he ofert en allò en que pugui ser útil i més perquè una filla meva viu al barri. Trobo que és un barri singular en l’entorn de ciutat al qual pertany. A més, està en constant evolució i renovació. No hi visc, però m’agradaria. M’agrada esmorzar a la cafeteria Caracas, on cada dia saludes i converses amb una o diverses persones. Vaig venir a Sant Cugat fa 40 anys perquè volia tenir la sensació de viure en un poble amb persones conegudes, i això aquí es dona, però on visc no.

Les persones que estan i han estat vinculades a la Xarxa son bona gent. Jo diria que són extraordinàries. Què més es pot demanar? Per això al llarg d’aquests anys hi ha hagut un rosari de petits bons moments entranyables. Per exemple, les celebracions nadalenques o les discussions pels Projectes Participatius, on crec que s’han materialitzat bona part de les accions aconseguides.