Celebrem un “6è aniversari”… una mica especial! 😉

27 de març de 2021

Mai és tard per celebrar un moment important. I és que just fa un any, quan les causes majors van portar-nos a recloure’ns a les nostres llars, la Xarxa va fer 6 anys! La pandèmia no va confinar les nostres ganes de seguir treballant per al barri i, amb la col·laboració de moltes i molts, hem seguit actius en els moments més durs i hem acompanyat les persones que ho han passat més malament. Però, com és obvi, la situació ens va obligar a posposar una celebració que, per modesta que sigui, ens fa una il·lusió especial compartir amb tothom.

Ara que les condicions ens permeten un cert retrobament, les persones que estem en el dia a dia de la Xarxa hem preparat un vídeo d’agraïment dedicat a tothom qui durant aquests últims 6 anys us heu apropat a les activitats i iniciatives que hem organitzat. Perquè amb el vostre gra de sorra heu fet del barri un espai més estimat, inclusiu i viscut per tothom. 

Esperem que aquest vídeo que hem preparat amb ganes, sensibilitat i fins i tot una mica de sentit de l’humor us desperti somriures i l’orgull de barri per seguir construint aquest projecte en comú molts anys més! Felicitats veïnes i veïns, aquest és també el vostre aniversari!

Fer un vídeo col·lectiu no ha estat fàcil, però amb imaginació i sentit de l’humor ho hem fet possible.